over xplosief
» Home » over xplosief

Creatieve workshops en cultuureducatie voor heel Nederland, met thuisbasis in Zwolle

 

Creatieve workshops en Cultuureducatie voor heel Nederland; Xplosief is gevestigd in Zwolle wat betekent dat we heel centraal gelegen zijn en dus overal makkelijk en met veel plezier heen kunnen!

 

Peter Plaatsman staat aan de leiding van dit dynamische bedrijf en verzorgt samen met een fantastisch team aan workshopleiders al 18 jaar activiteiten in creatieve workshops in de cultuureducatie.  “Door jarenlange ervaring in het uitvoeren van onze passie kunnen we maatwerk leveren en desgewenst invulling geven aan iedere wens of vraag.“ 

 

Xplosief heeft in zijn 18-jarige bestaan nooit stilgestaan. We spelen nog altijd in op ontwikkelingen op cultureel gebied en, zeker niet op de laatste plaats, spelen we in op ontwikkelingen in het onderwijs. Bijvoorbeeld door workshops aan te bieden die vakoverstijgend zijn en aansluiten op de horizontale of doorlopende leerlijn.  
De ontwikkelingen op gebied van multimedia gaan natuurlijk razendsnel dus ontwikkelen wij mee en bieden we een arsenaal aan workshops op het gebied van 21-eeuwse vaardigheden.

 

Wanneer je op zoek bent naar creatieve workshops of cultuureducatie maakt het niet uit waar je vandaan komt. Centraal gelegen in Zwolle is Xplosief de beste keuze in geheel Noordoost Nederland. Wij bieden een veelzijdig assortiment aan creatieve workshops, projecten, groepsactiveiten en evenementen voor zowel scholen als bedrijven. Zo laten wij bijvoorbeeld de deelnemers van onze fotografie workshops kennismaken met de vele facetten van dit boeiende vakgebied. Ze leren hoe je het perfecte plaatje maakt met een echte spiegelreflex camera of gewoon met hun eigen smartphone, ontdekken en vooral leren kijken. Voor de meer actieve deelnemers bieden we moderne dansstijlen. In combinatie met de percussie workshops brengt dat echt leven in de brouwerij! Samen bewegen of muziek maken blijkt iedere keer opnieuw een onvergetelijke ervaring te zijn. Vanuit ons hoofdkwartier in Zwolle organiseren wij onze inspirerende modules en evenementen. Het enthousiaste team van Xplosief maakt cultuureducatie op school of voor de teamdag van je bedrijf boeiend en interessant voor iedere deelnemer.

 

 

Houd regelmatig onze website in de gaten voor ons nieuwste aanbod.

 

Wil je op de hoogte blijven van wat we doen en aanbieden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je kunt je te allen tijde weer afmelden.

 

Vragen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

project 1